Falusi turizmus szálláslehetőség

A megye ősi központja körül fekvő térség, a Vasi Hegyhát, ma még idegenforgalmilag kevéssé kihasznált, de látnivalóban nagyon gazdag vidék. E táj egyik gyöngyszeme a Makovecz Imre és Ekler Dezső tervei alapján 1993-ban átadott győrvári Faluház.

Ez az épület ad otthont a Faluház Baráti Kör egyesületnek, a győrvári Teleháznak, az Öregek Napközi Otthonának, a Nyugat-Dunántúli Ifjúsági Szövetség irodájának, a falu könyvtárának és egy fiókgyógyszertárnak is. Azaz Győrvár és környéke közösségi életének.
Azonban az épület nemcsak ilyen igényeket tud kielégíteni. Egy nagy (12 férőhelyes) és egy kisebb (6 férőhelyes) szobával az itt megszállni kívánók részére biztosít szálláslehetőséget. Hálózsákos, vagy sátras elhelyezés esetén a férőhelyek száma ennél sokkal több, akár 78-80 személy is megalhat itt. Női férfi zuhanyzók, kiegészítő helyiségek várják az ide érkezőket.
Ha további részletekre kíváncsi, tárcsázza a 06/94/373-156 telefonszámot, ahol hétköznap, 9-19 óráig kézséggel válaszolunk minden kérdésére.

Képek a szobáról


 
 A szállás újra, folyamatosan igénybe vehető. Érdeklődni a fenti telefonszámon lehet!!!
Képek az épületről

Kép a környék nevezetességeiről

vissza